flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу - Данич Оксану Федорівну

До уваги особу, яка приймає участь в розгляді справи – Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу  - Данич Оксана Федорівна,останнє відоме місцезнаходження: м. Київ, вул. Софіївська, 8.

 Личаківський районний суд м. Львова оголошує про розгляд цивільної справи № 463/215/22 (провадження 2/463/861/22) за позовною заявою Фенін Анжели Миронівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія» Кредит Капітал», треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Данич Оксани Федорівни, приватний виконавець виконавчого округу міста Львова Мельничук Володимир Ігорович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд цивільної справи 463/215/21 (провадження 2/463/861/22) відбудеться за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін, в приміщенні Личаківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16, зала судових засідань № 5.

 

Суддя В.Я. Мармаш.