flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Михайлюка Олексія Костянтиновича

Личаківський районний суд м. Львова повідомляє Михайлюка Олексія Костянтиновича (місце проживання: 79005, м. Львів, вул. Івана Франка, 94/2-а) як позивача у справі №464/4106/19 провадження №2/463/1722/19 про те, що ухвалою від 04 листопада 2019 року залишено без руху матеріали його позову до Підприємства «ТамаГ Таск Менеджмент Консалтинг ГмбГ», Якимович Ольги, треті особи: Михайлюк Світлана Володимирівна, Публічне акціонерне товариство «Страхова компанія «Граве Україна» про визнання недійсним договору купівлі-продажу автомобіля.

Повідомляємо Михайлюка Олексія Костянтиновича про необхідність виправити недоліки позову протягом десяти днів з дня отримання ухвали (розміщення даного повідомлення на сайті суду), а саме: вказати у позові реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача Михайлюка О.К. (за його наявності) або номер і серію його паспорта, по батькові відповідача Якимович О., реєстраційний номер облікової картки платника податків третьої особи Михайлюк С.В. (за його наявності) або номер і серію її паспорта, а також ідентифікаційний код третьої особи ПАТ «Страхова компанія «Граве Україна» в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України.

Попереджуємо, що у випадку не усунення недоліків позовної заяви протягом десяти днів з дня отримання ухвали (розміщення даного повідомлення на сайті суду) позовна заява вважатиметься неподаною і буде повернута позивачу.

 

 

Суддя Стрепко Н.Л.

21.08.2020 р.