flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Гуменюка Юрія Івановича

Оголошення про виклик до суду

 

Личаківський районний суд м. Львова викликає Гуменюка Юрія Івановича (останнє відоме місце проживання: м. Львів, вул. Миргородська, 5) як відповідача у судове засідання в цивільній справі провадження №2/463/910/18 за позовною заявою Гуменюк Терези Іванівни до Гуменюка Юрія Івановича, третя особа Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради про визнання таким, що втратив право користування житловим будинком, що відбудеться 21 лютого 2018 р. о 15 год. 40 хв. у приміщенні суду за адресою: 79007,  м. Львів, вул. Б.Лепкого, 16, зал судових засідань №4.

Додатково повідомляємо, що ухвалою судового засідання від 05 лютого 2018 року судом було прийнято до розгляду уточнену позовну заяву.

У разі неможливості з’явитись у судове засідання, повідомляємо про обов'язок повідомити суд про причини неявки.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи, відтак у разі неявки відповідача у вказане судове засідання суд вирішуватиме справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановить заочне рішення) на підставі ч. 4 ст. 223 ЦПК України.

Суддя Стрепко Н.Л.