flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова виніс ухвалу про арешт 154 об’єктів рухомого і нерухомого майна народного депутата України Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

14 квітня 2022, 11:04
Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання органу досудового розслідування, яке погоджене Генеральним прокурором та виніс ухвалу про арешт 154 об’єктів рухомого і нерухомого майна народного депутата України Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.
Серед арештованого майна: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.
Слідчим суддею також арештовано частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина.
Раніше, за клопотанням слідчих ДБР та прокурорів Офісу Генерального прокурора, слідчим суддею Личаківського районного суду м. Львова було накладено арешт на судно (яхту) ROYAL ROMANCE, 2015 року випуску , яку в послідуючому було передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів з метою здійснення заходів з управління цим майном.
Також слідчим суддею було накладено арешт на автомобіль марки «Mercedes-Benz» моделі «S 500», автомобіль марки «Bentley» моделі «Continental GT», автомобіль марки «Jeep» моделі «Wrangler», власниками яких є підозрюваний Медведчук В.В. та ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур», кінцевим бенефіціарним власником якого є дружина підозрюваного Медведучка В.В. - Марченко О.М.