flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кандидати на посаду судді успішно завершили стажування

21 березня 2019, 09:18

Кандидати на посаду судді успішно завершили стажування

 

В Личаківському районному суді м.Львова кандидати на посаду судді успішно пройшли стажування з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення.

Судді-наставники Сергій Васильович Гирич, Роман Ярославович Головатий, Роман Романович Грицко та Назар Любомирович Стрепко поділилися з кандидатами на посаду судді своїми знаннями та досвідом, сприяли забезпеченню оптимальної адаптації майбутніх суддів до умов відправлення правосуддя, формуванню та розвитку їхніх професійних і особистісних якостей.

За час проходження стажування з 14 лютого по 20 березня 2019 року майбутні судді ознайомились з організацією документообігу щодо кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення, організацією роботи канцелярій щодо цієї категорії справ, процесом планування та підготовки до розгляду справ.  Крім цього, були присутніми у судових засіданнях з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення, розвивали практичні навички написання проектів процесуальних документів у кримінальному судочинстві та судочинстві у справах про адміністративні правопорушення.

*Фото Національної школи суддів України