flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду завітали члени Клубу «Справедливці» - учні Львівської СЗШ «Будокан»

11 листопада 2019, 17:37

До суду завітали члени Клубу «Справедливці» - учні Львівської СЗШ «Будокан»

 

11 листопада 2019 року члени Клубу «Справедливці» - учні, тепер уже 2-го класу, Львівської середньої загальноосвітньої школи східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан» з поглибленим вивченням іноземних мов, завітали до Личаківського районного суду м.Львова, щоб переглянути мультфільм «Слон проти Жирафи» та спробувати себе у ролі судді.

Суддя-спікер Сергій Васильович Гирич нагадав дітям про те, як вирішуються суперечки, про місію суду в суспільстві. Тепер вони знають, що розсудити хто правий, а хто – ні, має суддя. Традиційно на завершення зустрічі вручення диплому, книги, наклейок та спільне фото!

Нагадаємо, що 20 травня 2019 року суддя-спікер провів «Урок справедливості»  учням тоді ще 1-го класу в приміщенні школи. Сьогодні ж діти завідали до суду.

Личаківський районний суд м. Львова продовжує брати участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості», ініційованій Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України. Захід здійснено в рамках реалізаціі грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».