flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді частково послаблено карантинні заходи

31 липня 2020, 10:58

У суді частково послаблено карантинні заходи

 

 

З 03.08.2020 (понеділка) у суді будуть проводитись судові засідання за участю учасників судового процесу. Доступ у судові засідання осіб, які не є учасниками проваджень обмежено.

Разом з тим, у справах, де особиста участь сторін не є обов’язкова,  розгляд справ може проводитись за відсутності учасників справи за наявності  поданих заяв.

 

Учасникам судових процесів з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції рекомендовано подавати документи до суду в електронному вигляді дистанційно, а також подавати до суду заяви про розгляд  справи у їхній відсутності за наявними у справі доказами, утримуватися від відвідування приміщення суду за наявності захворювання.

 

Приймальня громадян здійснюватиме реєстрацію та видачу документів, щоденно, протягом робочого тижня з 10:00 год до 12:00 год та з 14:00 год до 15:00 год, а також у зазначені години здійснюватиме ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судових справ, з дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції в кількості не більше трьох осіб одночасно в приміщенні.

 

Таке рішення прийнято зборами суддів у зв’язку з повним одужанням та виходом на роботу працівників суду у яких за результатами ПЛР тестувань було виявлено коронавірусну інфекцію, а також з метою подальшого запобігання повторення, виникнення та поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусуCOVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороби, відповідно до постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» 9 (із подальшими змінами).