flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 травня 2014 року відбулась селекторна нарада з питань забезпечення виконання завдань з підготовки та проведення позачергових виборів Президента України

23 травня 2014, 14:11

21 травня 2014 року в обласній студії селекторного зв’язку відбулась нарада з питань забезпечення виконання завдань з підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, віднесених Законом України «Про вибори Президента України» до компетенції органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Представником Личаківського районного суду м. Львова, був присутній керівник апарату суду - Гвоздь Тарас Михайлович.

У нараді взяли участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – Володимир Харчук, начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації – Федір Алєйніков, начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області – Віктор Дейнека, начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області – Петро Могиляк, начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області – Дмитро Загарія,  начальник Управління Служби безпеки України у Львівській області – Віктор Андрейчук та інші представники органів влади обласного рівня та органів влади на місцях.

На нараді обговорено питання організаційного забезпечення підготовки та проведення позачергових виборів Президента України та стан готовності Львівщини до проведення позачергових виборів.