flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Збройні сили України перераховано грошові кошти у сумі 650 200 (шістсот п’ятдесят тисяч двісті ) євро, (орієнтовно 25 000 000 грн.),

31 березня 2022, 18:19
Сьогодні слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова скасував арешт у кримінальному провадженні, накладений на грошові кошти у сумі 650 200 (шістсот п’ятдесят тисяч двісті ) євро, (орієнтовно 25 000 000 грн.), а вказані грошові кошти буде перераховано на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.
За даними кримінального провадження, вказані кошти належали російській фірмі, яка намагалася у злочинний спосіб у десятки разів зменшити сплату страхового внеску українській компанії на підставі мирової угоди, яку наше товариство не підписувало. Вказані кошти надійшли на спеціальний транзитний рахунок у банку ніби то на виконання мирової угоди, але нашим суб’єктом господарювання виявлено шахрайські дії російської сторони і кошти не були прийняті, а в послідуючому заарештовані.
Тепер Збройні Сили України мають можливість розпорядитися вказаними коштами для придбання озброєння та з його допомогою звільняти тимчасово окуповані наші землі!
Слава Україні!