flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наїзд на браму Державного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар»

23 березня 2023, 10:16

Вчора, 22 березня 2023 року, суддя визнав винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст.124. ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та застосував адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17000 грн. (сімнадцять тисяч гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік, молодого чоловіка, який у січні цього року наїхав на браму Державного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар».

За матеріалами справи водій не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на перешкоду у виді брами Державного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар», що спричинило пошкодження автомобіля та брами, і відмовився від проходження відповідно до встановленого законом порядку огляду на виявлення стану алкогольного сп’яніння в присутності лікаря-нарколога, що зафіксовано записом нагрудного відеореєстратора інспектора поліції.

За кілька днів з текстом постанови можна буде ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень  http://www.reyestr.court.gov.ua/, вказавши у полі «Справа №» 463/668/23.

Разом з тим, постанова законної сили ще не набрала, оскільки протягом десяти днів з дня її винесення може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду.