flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар на тему: Актуальні питання судових проваджень у кримінальних справах щодо торгівлі людьми

08 липня 2015, 13:50

 Семінар на тему: Актуальні питання судових проваджень у кримінальних справах щодо торгівлі людьми

 
Голова Личаківського районного суду м. Львова ГИРИЧ СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, взяв участь у семінарі на тему: «Актуальні питання судових проваджень у кримінальних справах щодо торгівлі людьми»,  який проводився з 07 по 08 липня 2015 року в м.Одесі в рамках проекту «Зміцнення механізмів протидії торгівлі людьми в системі правоохоронних та судових органів України» за підтримки Державного департаменту США.
Тематика семінару включала питання, що виникають при кваліфікації та прийнятті процесуальних рішень за вчинення кримінальних правопорушень, що пов’язані з торгівлею людьми, процесуальні аспекти розгляду судами справ щодо торгівлі людьми, забезпечення безпеки потерпілих та свідків, застосування заходів щодо відшкодування заподіяної шкоди, забезпечення цивільного позову, призначення судами покарань за вчинений злочин, а також психологічні аспекти роботи з потерпілими.
Також представлено зразок «Довідника професійного судді щодо застосування судами України статті 149 Кримінального кодексу України».