flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційним судом Львівської області завершено розгляд кримінального провадження про обвинувачення секретаря Винниківської міської ради та одного із депутатів Винниківської міської ради - спеціаліста по управлінню земельними ресурсами виконавчого комітету

20 липня 2015, 14:46
Апеляційним судом Львівської області завершено розгляд кримінального провадження за апеляційною скаргою на вирок Личаківського районного суду м.Львова від 23 лютого 2015 року у справі про обвинувачення секретаря Винниківської міської ради та одного із депутатів Винниківської міської ради - спеціаліста по управлінню земельними ресурсами виконавчого комітету Винниківської міської ради у вимаганні хабара
 
15 липня 2015 року до Личаківського районного суду м. Львова повернулося кримінальне провадження про обвинувачення секретаря Винниківської міської ради та одного із депутатів Винниківської міської ради - спеціаліста по управлінню земельними ресурсами виконавчого комітету Винниківської міської ради у вимаганні хабара.
Так, 30 червня 2015 року апеляційним судом Львівської області завершено розгляд апеляційної скарги захисника обвинувачених на вирок Личаківського районного суду м.Львова від 23.02.2015р.
Колегія суддів апеляційного суду Львівської області в складі трьох професійних суддів дійшла висновку, що підстави для скасування вироку відсутні, тому апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинувачених залишила без задоволення, а вирок Личаківського районного суду м. Львова від 23 лютого 2015 року – без зміни.
Нагадаємо, що 23 лютого 2015 року Личаківським районним судом м. Львова обвинувачених визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України ( в редакції Закону від 07.04.2011 року), та обрано покарання у виді позбавлення волі на строк п'ять років шість місяців та шість років шість місяців відповідно з відбуттям покарання у кримінально-виконавчій установі з позбавленням права займати посади пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих функцій терміном на 3 роки та з конфіскацією всього належного обвинуваченим майна. Позбавлено обвинувачених, присвоєних їм рангів посадової особи місцевого самоврядування. Обвинувачених взято під варту у залі суду.
З вироком Личаківського районного суду м.Львова та ухвалою апеляційного суду Львівської області можна ознайомитись за посиланнями:
1. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/42817379 - вирок;
2. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/46128990 - ухвала.