flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голови суду з Днем Юриста

08 жовтня 2015, 14:18
Шановні колеги, щиро вітаю вас з нашим професійним святом!
 
День юриста − це свято тих, хто знає  як забезпечити розбудову нашої незалежної правової держави, своїм словом і ділом кожний день стверджувати недоторканість конституційних прав та свобод громадян,  формувати правову свідомість наших співвітчизників,  стояти на стороні букви закону, вірою і правдою служити людям.
Саме від нашої праці, професіоналізму, залежить успіх у розв'язанні надзвичайно важливого завдання — утвердження України як суверенної, демократичної, правової держави.
Впевнений, що ваша цілеспрямованість, наполегливість, принциповість у відстоюванні інтересів громадян, вірність ідеалам правди та справедливості дозволить зайняти гідне місце у формуванні правової культури наших співвітчизників та поваги до Закону.
Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.
Бажаю міцного здоров’я вам і вашим близьким, родинного тепла, надійного тилу, упевненості в щасливому майбутньому нашої Батьківщини!
Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують вас на професійному шляху, а тепло, щирість, віра і любов − у родинному житті.
 
         З повагою, 
Голова Личаківського районного суду  міста Львова  Сергій Васильович Гирич