flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит Девіда М. Вона керівника проекту "Справедливе правосуддя" до Личаківського районного суду м. Львова

15 липня 2013, 16:36

 15 липня 2013 року в Личаківському районному суді міста Львова відбулась зустріч Девіда М. Вона керівника проекту "Справедливе правосуддя" за сприянням ТУ ДСА України в Львівській області, участі представників регіонального громадського фонду "Право і демократія" та керівництва Личаківського районного суду м. Львова.

Метою зустрічі було обговорення результату оцінки впровадження програми опитування користувачів судових послуг та здійснення аналізу забезпечення рівного доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями до правосуддя. Варто зазначити позитивні відгуки делегації щодо проведеної в Личаківському районному суді м. Львова роботи для забезпечення  рівного доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями. 

Усіма делегатами було підтверджено виконання у повному обсязі рекомендацій що були надані Личаківському районному суду міста Львова. Також були обговорені напрями руху в майбутній роботі по вдосконаленню та створенню комфортних умов перебування громадян, відвідувачів установи, а також осіб з обмеженими фізичними можливостями до приміщень суду, тощо.