flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено розгляд кримінальної справи про вбивство відомого у Львові лікаря Леона Фрайфельда

04 березня 2014, 15:17

 Завершено розгляд кримінальної справи про вбивство відомого у Львові лікаря Леона Фрайфельда.

 04 березня 2014 року судом присяжних у складі двох професійних суддів Личаківського районного суду м. Львова та трьох присяжних проголошено вирок у кримінальному провадженні про обвинувачення громадянина Королівства Марокко Шакіба Отмана у вбивстві відомого у Львові лікаря Леона Фрайфельда, тобто у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого п.7 ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України.

Простою більшістю голосів суду присяжних Шакіба  Отмана    визнано   невинуватим  у   пред’явленому  обвинуваченні  та   виправдано.

Запобіжний   захід,    обраний  Шакібу  Отману  у   виді    тримання   під   вартою - припинено та звільнено його з-під варти в залі судового засідання.

До вступу вироку в законну силу   Шакібу Отману обрано запобіжний захід у виді особистого зобов'язання, з покладенням на нього обов’язків визначених ч. 5 ст.194 КПК України, в тому числі носіння електронного засобу контролю.

При цьому професійними суддями Личаківського районного суду м.Львова Нором Н.В. та Леньо С.І. у відповідності до ст.391 КПК України було викладено письмово окремі думки, відповідно до яких професійні судді не погодилися з думкою більшості складу суду присяжних про невинуватість Шакіб Отмана у вчиненні даного кримінального правопорушення, яке йому інкриміновано.