flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено особливий режим роботи суду на увесь час дії карантину.

03 квітня 2020, 16:19

Продовжено особливий режим роботи суду

на увесь час дії карантину.

 

Рішенням зборів суддів Личаківського районного суду м.Львова та наказом в.о. голови суду від 03.04.2020 продовжено особливий режим роботи суду на увесь термін дії карантину на території України.

Нагадуємо, що наказами голови суду та рішенням зборів суду запроваджено особливий режим роботи Личаківського районного суду м.Львова та відділу прийому громадян на час карантину.

Так, в період карантину не проводиться розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу та припинено їх пропуск до залів судових засідань на час вжитих заходів. Разом з тим, у тих випадках, де це можливо, розгляд справ буде проводитись за наявності заяв, які подаються до суду про розгляд справ за відсутності учасників справи, в іншому випадку розгляд таких справ буде відкладено.

Зазначені обмеження не стосуються розгляду клопотань органів досудового розслідування, адміністративних матеріалів в яких закінчуються строки, передбачені ст.38 Кодексу України про адміністративні правопорушення, кримінальних проваджень обвинуваченим в яких обрано запобіжні заходи тримання під вартою, а також справ, які підлягають негайному розгляду в порядку визначеному ЦПК і КАС України.

Учасникам судових процесів рекомендовано: знайомитися з матеріалами справ після завершення карантину, а разі нагальної потреби знайомитися з матеріалами справи дистанційно; для повідомлення суду про заяви, клопотання використовувати альтернативні шляхи звернення (поштове відділення, електронну пошту та телефон).

Канцелярія суду на вказаний період прийом документів здійснює в обмеженому режимі.